Etusivu

KissaWiki
Versioiden väliset erot
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
p
 
Rivi 8: Rivi 8:
  
  
<big>'''Eläinlääkärin UKK'''</big>
+
<big>'''Eläinlääkäri vastaa'''</big>
  
Eläinlääkärin usein kysytyistä kysymyksistä löydät paljon kysymyksiä ja vastauksia kissan terveyteen, hyvinvointiin ja hoitoon liittyen. Eläinlääkärille voit edelleen esittää uusia kysymyksiä [http://whiskas.tietotalo.fi/forum/forums/show/7.page KissaKlubin foorumilla Eläinlääkärin kysymys / vastauspalstalla] valitsemalla Uusi Aihe.
+
Eläinlääkäri vastaa -palstalle on kerätty usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kissan terveyteen, hyvinvointiin ja hoitoon liittyen.

Nykyinen versio 22. helmikuuta 2012 kello 10.36

Whiskas kissa.jpg

Uusi palvelumme kissatiedon jättipankki Whiskas KissaWiki on avautunut

Whiskas KissaWikistä löydät tietoa kissoista sekä niiden hoidosta ja elämäntavoista. Whiskas KissaWikissä on mm. Felina Kissaklinikan tuottamia artikkeleita, jotka käsittelevät kissan käyttäytymistä ja ruokintaa sekä pentujen teettämistä. Lisäksi artikkeleista löytyy useita kissan terveyteen ja sairauksiin liittyviä tietopaketteja. Whiskas KissaWikissä on myös rotugalleria, jossa eri kissarotuja esitellään.

Lisäksi Whiskas KissaWikistä löytyy Eläinlääkärin palsta, josta löydät Felina Kissaklinikan eläinlääkäri Suvi Pohjola-Stenroosin (ELT, DVM, PhD, Dipl. ABVP (feline)) sekä Soukan Pieneläinvastaanoton eläinlääkäri Meri-Tuuli Roihankorven vastauksia kissojen terveyttä koskeviin kysymyksiin.


Eläinlääkäri vastaa

Eläinlääkäri vastaa -palstalle on kerätty usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kissan terveyteen, hyvinvointiin ja hoitoon liittyen.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
LINKKEJÄ
Työkalut